Friss topikok

  • krisz6: @huzatopad: szia, én tudok ilyet :) kérlek írj a krisz@syneco.hu címre szép napot: krisz (2009.01.19. 09:53) Mosódió, hol mennyiért?

Márpedig a föld tányér alakú!

2010.09.10. 10:26 | huzatopad | Szólj hozzá!

Mosódióval kapcsolatban találkoztam Vele, a Szkeptikussal. Mosódió? Először is nem létezik. De ha mégis, akkor az nem az. De főleg nem működik. Próbáltad? Nem! Honnan tudod? Tudom és kész. Azt is tudjuk, a föld körül forog a nap.

Szerintem mindenki találkozott már olyannal, aki utánajárás vagy kipróbálás nélkül is "tudja" valamiről, hogy jó vagy rossz, igaz vagy hamis. A legérdekesebb az, hogy képesek órákon át vitatkozni arról, hogy lehet-e mosódióval mosni, ahelyett, hogy egy 30 perces programmal letesztelnék. 

Akkor nyugodtam meg, amikor Főszkeptikusunk felesége bekapcsolódott a vitába, és megjegyezte, már több mint egy éve mosódióval mos. Hehehe!

A bejegyzés trackback címe:

https://mosodio.blog.hu/api/trackback/id/tr1002285433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szkeptikus mosódió
süti beállítások módosítása