Friss topikok

  • krisz6: @huzatopad: szia, én tudok ilyet :) kérlek írj a krisz@syneco.hu címre szép napot: krisz (2009.01.19. 09:53) Mosódió, hol mennyiért?

Mosódió - predátor vs. Levéltetvek

2008.11.13. 12:45 | huzatopad | Szólj hozzá!

A mosódió nem csak egy jámbor, kezes jószág, hanem egy olyan biológiai fegyver, amely irdatlan rombolást tud végbevinni, mint kiderült. A levéltetvek körében. Pusztulás, halál és dögvész jár a nyomában, a tíz csapás semmi ehhez képest. A múmia átka kedves ráolvasás. stb.

Leírom a titkos receptúrát, csak itt, csak most és csak nektek, hogy ti is megkűzdhessetek a kis élősködőkkel. A biogazdaságoknak az egyik leghasznosabb támasza lehet a mosódió. 100 százalékig lebomlik és kitűnő trágya lesz belőle. Ereje teljében pedig fél kg. mosódió héj elegendő 50-100 liter permetlé előállításához.

Hozzávalók:

1/2 kg. mosódió héj

1 bazi nagy kondér  - tetszés szerinti színben, akár népi mintákkal ellátva (ez utóbbi növeli a vegyhatást - klinikai tapasztalatokkal alátámasztva)

1 barkasz az udvarba (ízlés szerint elhagyható)

 

Teendők.

1. A nagy üstbe zúdítsuk bele a mosódió héjakat

2. Öntsük rá a vizet 

3. Gyújsunk alá irdatlanul

4. Főzzük 10-20 percig

5. Hűtsük le a főzetet és permetezzünk vele örömünkre, isten szabad ege alatt dudorászva közben, hadd dögöljenek meg a kis rohadékok.

 

Levéltetvek ellen tényleg kiváló, csigák sem rajonganak érte. A Bio Kontroll nem találhat semmi kivetni valót benne, 100 %-ig természetes a mosódió permetlé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mosodio.blog.hu/api/trackback/id/tr82766917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: egészség bio predátor mosodió levéltetvek biogazdaság permetlé permetezőszer
süti beállítások módosítása